Snart diet i 1,5 månad

Jag började i maj, vill ta det lite lugnt med dieten pga att jag har två småbarn och man så ibland får jag inte till det träningsmässigt. Ta idag bara, jag skulle iväg på morgonpromenad men Kristoffer mådde inte bra och skulle nog vara hemma. Då kan jag ju inte lämna honom med två vilda barn.. sen blev han tydligen piggare och åkte och jobbade ändå jaja då blev det ingen pw för nu skulle han åka om 10 minuter GAHHH 

Det gör ju igentligen ingen men jag har min rutin och gillar inte att rucka på den, plus att det är svårare att få till PW på kvällen då jag lätt somnar med barnen när jag nattar dom. Nu lät det som att Kristoffer aldrig nattar dom men vi tar ju en var.

Livet med småbarn, man får träna i ottan eller på natten haha. 

Nu är jag ledig men annars tränar jag på lunchen uppe på jobbets gym, det är så värt att kunna få till det. 

Viktmässigt då? Jo jag har gått ner från 78 kg till 72 kg på 1,5 månad, så det börjar synas lite muskler nu, gädje!!! Dom har ju alltid varit där men dold under massa lördag- söndagsmys….

4 reaktioner på ”Snart diet i 1,5 månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *