Semester

Jaha då kan man ju nästa kasta ut matrutinerna genom fönstret, jag är så KASS på att äta under semestern. Jag glömmer liksom bort det, skärpning! Sen på eftermiddagen är jag så hungrig att jag knappt hinner göra mat…

Jag håller på att lära mig simma ute i sjön nedanför mig där jag bor i Furuvik, Trösken heter sjön och idag var det 18 grader i vattnet och jag är för snål för att köpa våtdräkt. Mina tår domnade bort.. 

skulle vara kul om jag kunde köra ett riktigt tufft konditionspass i vattnet men än så länge är jag kass på simningen och jag blir så stel när jag fryser. Nästa tisdag kör jag igen! 

Den ända trygga rutinen jag har just nu är mina morgonpromenader, dom är heliga! När annars ska jag hinna lyssna på sagan om isfolket bok 34 av 80 typ haha många promenader har jag averkat på denna serie. Jag använder mig av Storytel appen, fungerar riktigt bra! 

Nu måste jag sova för imorgonbitti kommer dom och gräver till våran tomt, som jag har längtat! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *